Processen

 • Allt börjar med ett möte
  Första gången vi möts vill vi höra alla dina tankar och idéer. Vi ses antingen på plats där byggprojektet ska ske eller på vårt kontor i Växjö. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi leda dig genom hela processen. Vi har full kännedom om vad som är möjligt att genomföra och står redo att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha.
 • Se ditt projekt komma till liv
  När vi har fått en tydligare bild av vad du vill bygga så sätter vi igång och visualiserar projektet i 3D-miljö anpassat efter dina önskemål. På så vis kan du se slutresultatet i alla tänkbara vinklar eller i VR (Virtual Reality). Önskar du sedan gå vidare så hjälper vi dig hela vägen och snart har du din husdröm inom räckhåll.
 • Låt oss planera
  När alla delar fallit på plats tar vårt erfarna projekteringsgrupp över och bygger upp ditt projekt. Med KronoCon får du en innovativ samarbetspartner som finns med längs hela vägen. Med modern teknik effektiviserar vi arbetet och du kan tryggt lita på att vi har koll på alla delar. Tillsammans gör vi din idé till verklighet.
 • Från idé till verklighet
  Nu kan du luta dig tillbaka och låta oss ordna allt från ritningar, bygglov och planering till projektering för att få den mest optimala tidsplanen. Vi har alla delar som behövs under ett och samma tak vilket gör projektet mycket tidseffektivt, vi behöver inte vänta på någon tredje part. Projektledaren håller dig uppdaterad på vad som händer och hör av sig vid eventuella frågor.